ÚROVNĚ ODBORNÝCH KOMPETENCÍ EKOLOGŮ - RIDEI, Nataliia; RYBALKO, Yuliya; STROKAL, Vita (Trends in education, 2012)
Článek se zabývá definicí úrovní odborné způsobilosti ekologů, vysvětlení jejich výkonu pro dosažení dobrých výsledků šetření na otázku.
Keywords: Úroveň tvorby; odborná způsobilost; ekolog.