ANALYZA KULTURNICH VZTAHU MEZI CLOVEKEM A SPOLECNOSTI - RIDEI, Nataliia; MELNYCHUK, Tatiana; KUCHERENKO, Iuliia (Trends in education, 2012)
Strukturalni a funkcni analyza typu a forem kulturni interakce mezi clovekem a spolecnosti v ruznych urovnich organizace s systemem strukturalni konstrukce kulturnich interakci osobnosti a socium.
Keywords: Kultura; formy a typy kultury; spolecnosti; socium.