KONSTRUKCNI STAVEBNI CE II VE VYUCE OBECNE TECHNICKEHO PREDMETU - MINARCIK, Josef; HAVELKA, Martin (Trends in education, 2012)
Prispevek je zameren na pripravu realizace projektu FRVS, ktery je resen v obdobi od 1. 3. 2012 do 28. 2. 2013. a je zameren na inovaci povinne volitelneho predmetu Specialne didakticke praktikum II.
Keywords: stavebnice; projekt; LEGO NXT.