TO THE PROBLEM OF DEFINITION "MANAGEMENT ACTIVITY" - MAKODZEI, Lyudmila (Trends in education, 2012)
Příspěvek se zabývá hlavními přístupy k definici pojmu management a stanoví jeho vlastnosti a role.
Keywords: management; řídící činnost; funkce managementu.