SNADNA REALIZACE VZDALENEHO MERENI A RIZENI - LUSTIG, Frantisek (Trends in education, 2012)
Prispevek prezentuje aplikacni software jako novy obecny trend v technickem vzdelavani. V prispevku je popsana snadna realizace vzdalene laboratore z hardwarove stavebnice ISES a softwarove stavebnice ISES WEB Control.
Keywords: vzdalena laborator; e-learning; internet; stavebnice ISES.