LESNÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY - NOVÉ MOŽNOSTI ROZVOJE DĚTÍ MŠ - KVAPIL, Luděk (Trends in education, 2012)
Příspěvek se opírá o lesní pedagogiku a zabývá se vzdělávání dětí MŠ v LMŠ.
Keywords: lesní pedagogika; lesní mateřská škola; environmentální vzdělávání; životní prostředí; praktické činnosti.