HODNOTENIE KVALITY ODBORNÉHO VZDELÁVANIA - KRIŠTOFIAKOVÁ, Lucia; TÓBLOVÁ, Eva (Trends in education, 2012)
V príspevku sa zaoberáme manažérstvom kvality v školstve, bližšie sa zameriavame na hodnotenie kvality a predstavujeme projekt, ktorého cieľom je vytvorenie modelu hodnotenia kvality odborného vzdelávania a prípravy na stredných odborných školách v SR.
Keywords: manažment kvality; odborné vzdelávanie a príprava; model hodnotenia kvality vzdelávania; podporné nástroje pre interné a externé hodnotenie kvality.