VZDIALENE REALNE EXPERIMENTY Z POHLADU PEDAGOGICKEHO VYSKUMU - KOZIK, Tomas; Marek, SIMON; Peter, KUNA (Trends in education, 2012)
Nevyhnutnost vyskumu v oblasti rozsirovania uplatnovania experimentov vo vzdelavani je uzko spojena s poziadavkami na inovativne trendy vo vzdelavani. Pre ucitelov je dolezite, aby ziskavali najnovsie vedomosti a zrucnosti z oblasti vzdialenych experimentov.
Keywords: vzdialene realne experimenty; didaktika; pocitacova siet; Internet.