STUDIUM UCITELSTVI PRO MS JAKO DIALOG PRAXE S TEORII - HONZIKOVA, Jarmila (Trends in education, 2012)
Clanek pojednava o projektu ESF Studium pro konkurenceschopnost - Studium ucitelstvi pro MS jako dialog praxe s teorii - reg. c. CZ.1.07/2.2.00/18.0022. Tento projekt se v soucasne dobe realizuje na Zapadoceske univerzite v Plzni, Fakulte pedagogicke, katedre pedagogiky. Blize jsou popsany elektronicke podpory Courseware.
Keywords: studium ucitelstvi pro materske skoly; projekt.