INOVACE STUDIJNIHO PREDMETU A MOODLE - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2011)
Stat prezentuje podrobnosti o projektu, ktery byl podporen grantem FRVS 1137/2011 v tematickem okruhu F5. Projekt je zameren na inovaci studijniho predmetu Obecna pedagogika, ktera bude realizovana v elektronickem vzdelavacim prostredi software Moodle.
Keywords: e-learning; inovace; Internet; Moodle; pedagogika; pocitac; studenti; vzdelavani.