OPERAČNÍ SYSTÉMY PRO EKONOMY A MANAŽERY - LAVRINČÍK, Jan (Trends in education, 2011)
Příspěvek se zabývá problematikou využitím operačních systémů v ekonomicko manažerské praxi. Zdůrazňuje kladné i slabé stránky jednotlivých systémů, ze kterých v závěru definuje doporučení pro praxi.
Keywords: operační systém; Windows; Mac OS X; iOS; Google Chromium OS.