OPERACNI SYSTEMY PRO EKONOMY A MANAZERY - LAVRINCIK, Jan (Trends in education, 2011)
Prispevek se zabyva problematikou vyuzitim operacnich systemu v ekonomicko manazerske praxi. Zduraznuje kladne i slabe stranky jednotlivych systemu, ze kterych v zaveru definuje doporuceni pro praxi.
Keywords: operacni system; Windows; Mac OS X; iOS; Google Chromium OS.