APLIKACIA VYPOCTU DEFORMACIE PRI OHYBE PRE PRESNOST OBRABANIA - MURCINKOVA, Zuzana (Trends in education, 2010)
Clanok sa zaobera aplikaciou vypoctu deformacie pri ohybe pre presnost obrabania v rozsahu potrieb vyucby. Ide o prepojenie typickych problemov z oblasti mechaniky poddajneho kontinua a teorie obrabania.
Keywords: ohyb; obrabanie; priehyb; presnost.