REALIZACIA SUCINU A PODIELU ELEKTRICKYCH SIGNALOV - MILLY, Miron (Trends in education, 2010)
Prispevok pojednava o niektorych sposoboch realizacie operacie nasobenia dvoch elektrickych signalov pouzitim roznych typov analogovych nasobiciek, a realizacie operacie delenia tychto signalov s vyuzitim analogovej nasobicky zapojenej do obvodu spatnej vazby operacneho zosilnovaca (OZ).
Keywords: nasobicka; delicka; sucin; podiel; signal; operacny zosilnovac; spatna vazba.