PRAKTICKA METODA MERANIA ODPORU UZEMNENIA - MILLY, Miron (Trends in education, 2010)
Clanok pojednava o jednoduchej a praktickej metode merania prechodoveho odporu uzemnovacej elektrody pouzitim dvoch pomocnych meracich elektrod, ktore spolu s uzemnovacou elektrodou tvoria sustavu troch elektrod.
Keywords: meranie; prechodovy odpor; elektroda; uzemnenie; zem; zemina.