NIEKTORE APLIKACIE USEKOV ELEKTRICKYCH VEDENI - MILLY, Miron (Trends in education, 2010)
Clanok pojednava o niektorych otazkach elektrickej rezonancie stvrt-vlnovych usekov elektrickych homogennych vedeni, a o niektorych aplikaciach tychto rezonancnych sustav s rozlozenymi parametrami.
Keywords: elektricke homogenne vedenie; usek; rezonancia; impedancny transformator.