MERANIE EMISII A OPTIMALIZACIA SPALOVACICH PROCESOV V KOTLOCH - KONIAR, Jan (Trends in education, 2010)
Prispevok je zamerany na problematiku merania emisii pri optimalizacii spalovacich procesov v experimentalnom kotli, ktory mozno vyuzit aj ako didakticku pomocku vo vyucovacom procese. Model kotla mozno uplatnit aj pri vyskume prudenia spalin vo vymennikovej casti kotla.
Keywords: meranie emisii; spalovanie; kotol.