TECHNICKA GRAFIKA A KONSTRUKCE V TECHNICKEM VZDELAVANI - HODIS, Zdenek; STIBOR, Karel (Trends in education, 2010)
Predlozeny clanek se zabyva problematikou vyuky technicke grafiky. Jednou z cest k rozvijeni technickeho vzdelani studentu MU - PdF je rozvoj technickych dovednosti a predstavivosti.
Keywords: Technicka grafika; technicke vzdelavani; CAD.