POKROCILE FERITICKE ZAROPEVNE OCELI A JEJICH POUZITI V ENERGETICKEM PRUMYSLU - HODIS, Zdenek (Trends in education, 2010)
Tento clanek se zabyva feritickymi zaropevnymi materialy a jejich praktickymi aplikacemi v energetice. Teoreticke a experimentalni metody jsou vyuzivany ke studiu novych materialu a jejich vlastnosti.
Keywords: zaropevna feriticka ocel; experimentalni metody; CALPHAD.