INOVACE PREDMETU TECHNICKA GRAFIKA - DOSTAL, Jiri (Trends in education, 2010)
Clanek prezentuje dilci vysledky projektu CZ.1.07/2.2.00/07.0002 ``Modernizace oboru technicka a informacni vychova''. Projekt je spolufinancovan Evropskym socialnim fondem a statnim rozpoctem Ceske republiky.
Keywords: vzdelavani; technicka grafika; inovace.