APLIKACIA INTERAKTIVNYCH SYSTEMOV PRI VYUCBE TECHNICKYCH PREDMETOV - STRAKA, Luboslav (Trends in education, 2010)
Jednou z moznosti integracie informacnych technologii do vyucboveho procesu je aplikacia interaktivnych systemov. Tieto systemy vyznamnym sposobom vnasaju efektivitu do vyucovacieho procesu. Cielom prispevku je popisat jednu z progresivne sa rozvijajucich technickych podpor vyucovacieho procesu. Vyznam aplikacie tychto prostriedkov je v dosiahnuti zvysenej kvality vyucby a tiez v splneni rastucich poziadaviek z oblasti priemyselnej praxe na vyucbu technickych predmetov.
Keywords: interaktivny system; informacne technologie; eBeam; vyucovaci proces.