MULTIMEDIALNA UCEBNICA PRE 4. ROCNIK ZAKLADNYCH SKOL - OLEKSAKOVA, Monika; OLVECKY, Miroslav (Trends in education, 2010)
Vychodiskom tohto prispevku je vytvorena multimedialna ucebnica pre 4. rocnik zakladnych skol na Katedre Techniky a Informacnych Technologii. Autori v clanku pojednavaju o predmete pracovne vyucovanie a o modernom prostriedku vychovy a vzdelavania akym je multimedialna ucebnica.
Keywords: pracovne vyucovanie; prostriedky; multimedialna ucebnica.