ZKUŠENOSTI S e-LEARNINGEM PŘI VÝUCE ZÁKLADNÍHO KURZU MATEMATIKY - NAVRÁTIL, Miroslav; STARÁ, Ludmila (Trends in education, 2010)
Příspěvek se týká využití e-Learningového prostředí UIS Mendelu pro tvorbu studijních materiálů. Obsahuje stručný výčet možností, které pro tvorbu opor tento systém poskytuje a popis opory, vytvořené pro studenty základních kurzů matematiky. Jsou zde také zmíněny některé výhody a nevýhody elektronických studijních materiálů.
Keywords: : e-Learning; matematika; vzdělávací proces; elektronické studijní materiály.