ZKUSENOSTI S e-LEARNINGEM PRI VYUCE ZAKLADNIHO KURZU MATEMATIKY - NAVRATIL, Miroslav; STARA, Ludmila (Trends in education, 2010)
Prispevek se tyka vyuziti e-Learningoveho prostredi UIS Mendelu pro tvorbu studijnich materialu. Obsahuje strucny vycet moznosti, ktere pro tvorbu opor tento system poskytuje a popis opory, vytvorene pro studenty zakladnich kurzu matematiky. Jsou zde take zmineny nektere vyhody a nevyhody elektronickych studijnich materialu.
Keywords: : e-Learning; matematika; vzdelavaci proces; elektronicke studijni materialy.