TVORBA MODULU MULTIMEDIALNEHO UCEBNEHO MATERIALU VYTVORENEHO V RAMCI PROJEKTU LABORATORY IMMERSION - NAGYOVA, Adriana; SEBENOVA, Silvia (Trends in education, 2010)
V prispevku autori prezentuju jeden z modulov multimedialneho ucebneho materialu, ktory bol vytvoreny ako sucast projektu Laboratory Immersion na technologickom institute Campus de Nayer, Hogeschool voor Wetenschap & Kunst v Sint-Katelijne-Waver v Belgicku. Na projekte autori participovali v ramci zahranicnej mobility Programu celozivotneho vzdelavania ERASMUS. Uvedeny projekt sa zameriava na cielovu skupinu studentov tercialneho vzdelavania, ktori nemaju dostatok moznosti pre absolvovanie vysokoskolskeho studia tradicnym sposobom. Ucebny modul bol realizovany a administrovany v prostredi nastroja LMS Lectora a oboznamuje edukantov so zakladmi vysokoskolskeho kurzu fyziky, konkretne s vybranymi kapitolami spektralnej analyzy.
Keywords: multimedialny ucebny material; spektralna analyza; Laboratory Immersion; LMS Lectora; Program ERASMUS.