POSTOJE STUDENTU VYSOKYCH SKOL K E-LEARNINGU - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2010)
Prispevek prezentuje nazory a postoje studentu vysokych skol na problematiku vyuziti e-learningu, jako jedne z modernich metod jejich vzdelavani v ramci pregradualniho studia. Prezentuje prubeh a vysledky vyzkumneho setreni, ktere probihalo v letech 2005 az 2009.
Keywords: e-learning; vyzkum; vyzkumne setreni; kvantitativni vyzkum; statisticke metody; Pearsonuv chi-kvadrat.