POSTOJE STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL K E-LEARNINGU - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2010)
Příspěvek prezentuje názory a postoje studentů vysokých škol na problematiku využití e-learningu, jako jedné z moderních metod jejich vzdělávání v rámci pregraduálního studia. Prezentuje průběh a výsledky výzkumného šetření, které probíhalo v letech 2005 až 2009.
Keywords: e-learning; výzkum; výzkumné šetření; kvantitativní výzkum; statistické metody; Pearsonův chí-kvadrát.