NOVE TECHNOLOGIE VE VYUCE - HRBACEK, Jiri (Trends in education, 2010)
Prispevek se zabyva zakladnimi pohledy na vyuziti novych technologii ve vyuce se zamerenim na vyuku technickych predmetu. Ukazuje na moznosti implementace systemu MyIMLE vyvijeneho na nasi katedre do teto vyuky.
Keywords: MyIMLE; technicke vzdelavani; vyuka; vyukove opory s vlastni inteligenci.