ZISTENIE ORIGINALITY DIGITÁLNYCH OBRÁZKOV - HAMBALÍK, Alexander (Trends in education, 2010)
Príspevok uvádza základné informácie o možnostiach zistenia originality (neporušenosti) digitálne uložených obrázkov bez použitia originálu. Načrtnuté možnosti uľahčujú predovšetkým odhalenie falzifikátov, plagiátov v školských prácach, v rukopisoch odovzdaných vydavateľom, atď.
Keywords: neporušený obrázok; originál digitálneho obrázku; plagiát; falzifikát.