POCITACOVA GRAFIKA NA ZS - DVORAK, Ondrej (Trends in education, 2010)
Prispevek zamerujeme na problematiku vyuky pocitacove grafiky na ZS. Zabyvame se programy, ktere jsou vhodne pro vyuku na ZS z hlediska nekolika kriterii. Soucasti prispevku je pruzkum soucasneho stavu vyuky pocitacove grafiky na ZS v Olomouci.
Keywords: ICT; pocitacova grafika; program; vyuka; ucitel.