C2C ELEKTRONICKE OBCHODOVANI V CESKE REPUBLICE - DOSTAL, Jiri (Trends in education, 2010)
Clanek prezentuje rozvoj C2C elektronickeho obchodovani v Ceske republice. C2C (consumer-to-consumer) e-obchodovani je jednoduse receno obchod mezi privatnimi jednotlivci nebo spotrebiteli pres internet.
Keywords: e-obchodovani; C2C; internet.