C2C ELEKTRONICKÉ OBCHODOVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE - DOSTÁL, Jiří (Trends in education, 2010)
Článek prezentuje rozvoj C2C elektronického obchodování v České republice. C2C (consumer-to-consumer) e-obchodování je jednoduše řečeno obchod mezi privátními jednotlivci nebo spotřebiteli přes internet.
Keywords: e-obchodování; C2C; internet.