ROZVOJ ICT KOMPETENCI PEDAGOGICKYCH PRACOVNIKU - DOSTAL, Jiri (Trends in education, 2010)
Clanek prezentuje dilci vysledky projektu CZ.1.07/1.3.13/01.0044 "Rozvoj ICT kompetenci pedagogickych pracovniku Olomouckeho kraje pomoci e-learningu". Projekt je spolufinancovan Evropskym socialnim fondem a statnim rozpoctem Ceske republiky.
Keywords: vzdelavani; technicka grafika; inovace.