ROZVOJ ICT KOMPETENCÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ - DOSTÁL, Jiří (Trends in education, 2010)
Článek prezentuje dílčí výsledky projektu CZ.1.07/1.3.13/01.0044 "Rozvoj ICT kompetencí pedagogických pracovníků Olomouckého kraje pomocí e-learningu". Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Keywords: vzdělávání; technická grafika; inovace.