PLATFORMA MIKROTIK V OBLASTI SPRAVY SITE V PREGRADUALNI PRIPRAVE UCITELU INFORMACNI VYCHOVY - DANEK, Jindrich (Trends in education, 2010)
Clanek se zabyva jednou z moznosti pregradualni pripravy studentu pro provoz a spravovani skolni pocitacove site. Predstavuje platformu Mikrotik jako vykonny nastroj pro rizeni sitoveho provozu. Mikrotik nabizi sirokou variabilitu nastaveni, umoznuje vytvaret nejruznejsi modelove situace v priprave ucitelu s ohledem na skolni pocitacovou sit.
Keywords: Mikrotik; skolni pocitacova sit; informacni vychova.