SOFTWAROVA PODPORA PRO RIZENI A KONTROLU CINNOSTI ZAKA V POCITACOVE UCEBNE - DANEK, Jindrich (Trends in education, 2010)
Clanek se zabyva jednou z moznosti, jak efektivne ridit a monitorovat cinnosti zaku prostrednictvim sofistikovane navrzeneho software PC Control. PC Control pracuje prostrednictvim modulu, ktere si skola muze vybrat a vyuzit dle vlastnich potreb.
Keywords: Software; PC Control; rizeni cinnosti zaku; monitorovani cinnosti zaku.