ZNAJOMOSC TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ WSROD PORTUGALCZYKOW - BULKA, Beata; Justyna, KOS (Trends in education, 2010)
W artykule przedstawiono wyniki badan na temat znajomosci technologii informacyjnej wsrod Portugalczykow. W badaniu wzielo udzial 160 osob z Portugalii.
Keywords: technologia informacyjna; Portugalczycy; kompetencje.