TECHNOLOGIA INFORMACYJNA W ZYCIU CODZIENNYM PORTUGALCZYKOW - BULKA, Beata; Justyna, KOS (Trends in education, 2010)
W artykule przedstawiono wyniki badan na temat technologii informacyjnej w zyciu codziennym Portugalczykow. Badanie bylo przeprowadzone zima i wiosna 2009 wsrod spoleczenstwa pracujacego posiadajacego wyksztalcenie wyzsze. Osoby badane wybierane byly poprzez droge losowa. W badaniu wzielo udzial 160 osob.
Keywords: technologia informacyjna; Portugalczycy; spoleczenstwo pracujace.