PRISPEVEK K VYUZITI PREZENTACI VE VYUKOVEM PROCESU - Milan, BROZ (Trends in education, 2010)
Prispevek se zabyva vyuzitim a tvorbou prezentaci ve vyukovem procesu. Upozornuje na nektere dulezite aspekty vytvareni prezentaci. Jako priklad je uvedeno vyuziti prezentaci na VSO v Praze.
Keywords: prezentace; snimky; predlohy; zastupne symboly; vkladani objektu; PowerPoint.