KONCEPCIA PODPORY NOVYCH KOMPETENCII PRE UPLATNOVANIE IT V MATERIALOVOM VYSKUME A VZDELAVANI - BOSAK, Ondrej; KUBLIHA, Marian; LABAS, Vladimir (Trends in education, 2010)
V prispevku autori predstavuju koncepciu predmetu Technicky experiment. Predmet urceny pre studentov technickych univerzit je orientovany na riesenie praktickych problemov spojenych s ovladanim meracich pristrojov v materialovom vyskume.
Keywords: riadeny experiment; komunikacne systemy; IT; modernizacia vyucby.