FUNKCIA INFORMACNO-KOMUNIKACNEJ TECHNIKY V SYSTEME KVALITY VYUCBY - BLASKO, Michal (Trends in education, 2010)
Prispevok sa zaobera vplyvom vyuzivania prostriedkov IKT a ich vyznamom pre riadenie kvality vyucby. Prinasa vysledky prieskumov, v ktorych ucitelia posudzovali dolezitost indikatorov v oblastiach kvality vyucby, vcitane indikatora o vyuzivani informacnokomunikacnej techniky vo vyucbe.
Keywords: vyuzivanie informacno-komunikacnej techniky; profesionalita ucitela; system kvality vyucby; oblasti a indikatory kvality vyucby