KOMUNIKACIA PRE 21. STOROCIE - BLOGY A SOCIALNE SIETE - ALCNAUER, Julius (Trends in education, 2010)
Prispevok prezentuje temu novych smerov komunikacie v 21. storoci a ich vplyv na verejnu mienku. Prezentuje prieskumy nazorov studentov a zmenu pristupu firiem pri tvorbe public relations. Navrhuje samostatne skumanie ucinnosti blogov pomocou metody EIZ v skolskej praxi.
Keywords: Blog; Socialne siete; EIZ.