METODY ANALYZY AKCIOVYCH TRHOV - URBANIKOVA, Marta (Trends in education, 2010)
Clanok sa zaobera metodami analyzy akciovych trhov. Ako indikator vyvoja akciovych trhov je brany akciovy index. Na analyzu vyvoja akcioveho indexu su okrem niektorych znamych metod pouzite aj metody umelej inteligencie.
Keywords: Technicka analyza; fundamentalna analyza; akciovy index; casove rady; neuronove siete.