VIZUÁLNÍ KLIP VE VÝUCE PRIMÁRNÍ ŠKOLY - TVARŮŽKA, Václav (Trends in education, 2010)
Příspěvek pojednává o preferencích učitelů, kteří používají výukový klip pro výuku žáků v primární škole. Článek pojednává o výzkumném šetření, které bylo v tomto tématu provedeno a rovněž o souvislostech, které z tohoto šetření vyplývají. Výzkum této problematiky umožňuje sledování hodnot, které je možné tímto výzkumem kvantifikovat.
Keywords: Vizuální výukový klip; Výzkum z obrazového materiálu; znalosti; žák primární školy