VIZUALNI KLIP VE VYUCE PRIMARNI SKOLY - TVARUZKA, Vaclav (Trends in education, 2010)
Prispevek pojednava o preferencich ucitelu, kteri pouzivaji vyukovy klip pro vyuku zaku v primarni skole. Clanek pojednava o vyzkumnem setreni, ktere bylo v tomto tematu provedeno a rovnez o souvislostech, ktere z tohoto setreni vyplyvaji. Vyzkum teto problematiky umoznuje sledovani hodnot, ktere je mozne timto vyzkumem kvantifikovat.
Keywords: Vizualni vyukovy klip; Vyzkum z obrazoveho materialu; znalosti; zak primarni skoly