NANOSLOVNIK VYBRATYCH POLSKYCH TEXTOVYCH SKRATENIN - STOFFA, Jan; STOFFOVA, Veronika (Trends in education, 2010)
Nanoslovnik uvadza nanoslovnik polskych textovych skratenin s ich plnym znenim a ceskymi a slovenskymi ekvivalentmi. Slovnik vznikl excerpciou z vybratych originalnych diel polskej proveniencie a je urceny pouzivatelom, ktori neovladaju polsky jazyk, chcu studovat polske informacne zdroje a nemaju k dispozicii specialny slovnik polskych skratiek
Keywords: polsko-cesko-slovensky slovnik skratiek.