DETI A MASMEDIA - RUZICKA, Evzen (Trends in education, 2010)
Prispevek je zameren na deti a masmedia. Seznamuje s jednotlivymi druhy medii a se zpusoby, jakymi zasahuji do zivota deti a mladeze. V empiricke casti doslo prostrednictvim dotaznikoveho setreni ke zjisteni, zda z hlediska kvantity uzivani medii detmi existuje souvislost mezi jejich vekem, pohlavim a rodinnym zazemim.
Keywords: Dite; masova media; kniha; periodika; televize; internet.