MODERNIZACE VYUKY V PREDRADUALNI PRIPRAVE UCITELU PRIMARNI SKOLY - RASKOVA, Miluse (Trends in education, 2010)
Prispevek informuje o aktivitach, ktere jiz podporily zkvalitneni vysokoskolske pripravy ucitelu na Pedagogicke fakulte UP v Olomouci. Dale upozornuje na tvorbu noveho studijniho materialu multimedialniho charakteru, ktery jako dalsi prostredek moderni vyuky vyrazne prispeje k prohloubeni a zdokonaleni profesni pripravy budoucich ucitelu materske a primarni skoly v oblasti environmentalni vychovy.
Keywords: novy didakticky prostredek; komplexni metody vyucovani; projektove vyucovani.