ZOVSEOBECNENA KONVERGENCIA RADOV - MASAROVA, Renata (Trends in education, 2010)
Praca sumarizuje zakladne vysledky o prerovnaniach a zmenach znamienok v ciselnych radoch a radoch v Banachovych priestoroch.
Keywords: rad; zachovavanie konvergencie; prerovnanie; Banachov priestor.