VYSLEDKY DRUHEHO ROKU RESENI PROJEKTU ``IVOS'' - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2010)
Clanek predstavuje vysledky a vystupy realizovanych aktivit v ramci druheho roku reseni projektu IVOS - zvyseni kvality ve vzdelavani zavedenim interaktivni vyuky do skol, ktery je spolufinancovan Evropskym socialnim fondem a statnim rozpoctem ceske republiky.
Keywords: interaktivni tabule; aktivity projektu; metodicka priprava; vyukova hodina; interaktivni vyukova hodina.